Nya knappar beställs nu!


Hej på er alla goa MVG stöttare out there!
Måste bara säga att det är en fröjd just nu att få vara med att bidra i missionen att sprida MVG kampanjen. Det roliga är också att alla vill ha knapparna och jag kommer i kväll att beställa ytterligare en lastning. Det som jag just nu sliter mitt hår med är att få till det hela med tillgång efterfrågan situationen. Det är så underbart att flera av er stöttar kampanjen på det fina sätt ni gör och jag är er evigt tacksam. Så som jag tänker nu är att upprätta ett samarbete med ett tryckeri som kan tänka sig att ställa upp att trycka knappar och även mössor etc till självkostnadspris och på så sätt göra det enkelt för de organisationer och skolor som vill beställa. Men det innebär att det måste på något sätt utgå en kostnad. MEN jag kommer ändå vilja hitta möjliga vägar att stötta på annat sätt så både jag och du även ska kunna skänka knappar direkt utan tvekan till de barn som så gärna vill ha en knapp eller som vi känner personligen att vi så gärna vill ge.
Som sagt var, det är lite krux med det, helst skulle jag bara vilja ha varit mångmiljonär och bara sprida så många knappar jag orkar, men så är inte fallet…hhhaha.
Kan även berätta att nästa vecka åker jag till Finland och föreläser där och har då fått frågan om jag kan ställa upp att sitta med i någon morgonsoffa i TV av något slag….gissa om jag ska lansera MVG i Finland eller:-)

Jag har även nu försökt rekrytera min son till arbetet och han kan tänka sig att bli chef för MVG kartan och ingen är gladare än jag. Fortsättning följer…

Kram alla
Micke

Annons
Detta inlägg publicerades i Goda exempel, MVG i Media, Pins och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s