”Jag är väl också ett MVG”

Hej på er alla! Förlåt att jag inte hinner med att uppdatera i den utsträckning jag önskar, men så är det bland.  Kan berätta att flera hundra nya knappar har skickats ut och responsen från framförallt lärare är så härlig. Fick idag feedback att elever som inte hade fått knappar på en skola menade nu på att ”De var väl också MVG”, vilket gör att flera knappar snart är på väg:-) Underbar inställning, vi är alla MVG! En annan skola bestämde sig verkligen för att ALLA elever skulle få en knapp om de önskade. Stort tänk.
Har även suttit i möte med en finsk organisation som vill starta 10+ kampanj i Finland. Kommer att vara med i ”Mentora” som är Svenska studiecentralens medlemstidning som går ut till alla medlemsföreningar och organisationer i Finland. Fantastiskt.
Och som sagt var, är det så att du/ni vill behöver några knappar bara hör av er, maila eller skriv via Facebook. Jag försöker få till det så jag kan skänka så många jag kan. Annars så kan jag hjälpa er att beställa om det är större volymer.

Thats all for now.
Micke

Annons
Detta inlägg publicerades i Goda exempel, MVG i Media, Pins och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Jag är väl också ett MVG”

  1. Anneli Hiller skriver:

    Hej Micke.
    Hade förmånen att lyssna på dig tidigare i vintras och fastnade bl.a för dina MVG knappar. Hur får jag tag i dem? Har 40 minuter musik med en femma i veckan och jag tycker de är mer än väl värda ett MVG. Om inte för deras totala engagemang, så för att de stått ut med mig, outbildad som jag är:). Kan också informera dig om att jag försöker ”levla” upp kollegiet så gott jag kan, liiite motvind har jag:). Tacksam för svar ang.knapparna!
    Vänliga hälsningar
    Anneli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s