MVG behöver lite feedback…

Hej på er alla Goa MVG missionärer!
Jag behöver er hjälp att tänka lite. Jag har fått feedback senaste tiden att man tycker det är lite rörigt att beställa knappar och om de kostar ngt och så. Jag förstår detta! Jag har ju som tanke att skänka en MVG knapp till varenda unge så ibland gör jag det men ibland har jag även tagit betalt då ex skolor vill betala. Detta gör ju att jag kan skänka flera. Men jag vill ju att det ska vara enkelt att förstå. Nu vll jag bolla en id’e med er om pris och så.
Så här tänker jag.

1-10 gratis
30 st-150 kr + porto (typ en hel klass)
50st- 200kr + porto
100st- 400 kr+ porto

Vill man ha ännu flera så får man kontakta mig så får vi lösa det på ngt smart sätt.

Är detta tydligt?
Känns det bra?
Jag vill ju inte att själva MVG kampanjen ska bli någon ekonomisk historia men jag inser att det behövs ju betalas lite för att kunna sprida MVG än mer:-)
Priset är tänkt att för varje knapp som köps så kan jag skänka lika många:)

Feedbacka gärna!
Micke

Annons
Detta inlägg publicerades i Pins och märktes , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till MVG behöver lite feedback…

 1. Ann-Catrin Haak-Danielsson skriver:

  Hej!
  och om jag inte har tackat tidigare så vill jag göra det än en gång för de fantastiskt fina knapparna som jag fick (och ska ha till skolavslutningen för mina duktiga och gulliga ettor)…. Jag förstår att det blir lite knepigt med att sälja eller inte, men en sak som jag fortfarande tyckte var otydligt i ditt upplägg är om du skänker lika många till beställande skola eller klass eller organisation… Det kan ju vara en idé att om vi beställer ex antal knappar så får vi lika många – då kan beställaren avgöra om de gratisknapparna är till halva skolan eller om de är för att sprida på annat sätt.
  Jag har precis ikväll fått i uppdrag från personalmötet att ta kontakt med dig och beställa till resten av vår skola men jag återkommer med exakt antal.
  mvh Ann-Catrin i Motala

  • micke gunnarsson skriver:

   10000 tack för din feedback. Jag förstår vad du menar med lika många gratis. Det jag dock tänker är att de kan finansiera så jag kan fortsätta att dela ut till barn och unga då jag exempelvis är ute och föreläser för denna målgrupp. Sedan vill jag även kunna skänka upp till 10 knappar till elever eller en lärare vill baravill ge bort en handfull. Får en del sådana härliga små mail. Jag tror på att ge så får man dubbelt tillbaka. Hoppas detta inte får skolor att tycka det är orättvist för det är i så fall inte min mening.
   Tack så länge, så hörs vi snart igen:-)

 2. Olle Strömbeck skriver:

  Mycket rimligt och ett utmärkt förslag. Man kan inte begära att du ska bekosta en hel skola.
  Själv suger jag så länge jag kan på mina 50 knappar. Delar ut när bästa tillfälle ges! (Det räcker egentligen att någon frågar om min knapp, så att jag får tillfälle att berätta om syftet. Det är ett bra tillfälle!)

 3. Jannie Jeppesen skriver:

  Jag tycker att du gör helt rätt! Det är många därute som vill göra bra saker men inte har möjlighet. Jag vill ha 100 knappar till alla våra kids nu när vi startar skolan. Blir bara glad om hundra till får!

 4. Jannie Jeppesen skriver:

  Förresten, vill ha 200.

 5. Anja Ritzau skriver:

  Hej, jag tycker att det låter som ett mycket bra förslag. Jag längtar efter knapparna.
  Mvh
  Anja

 6. Rikard Windh skriver:

  Låter helt rimligt! Tror tom du skall ta lite mer betalt. Är priserna du anger inkl moms eller exkl moms? Skall detta kunna skala så alla ungar verkligen får en knapp, kommer du behöva hjälp med logistik och administration. Och det är svårt attt hitta gratis. Det är lätt att bara se till tillverkningskostnaden av knappen. Men tiden som läggs för att hantera beställningarna behöver också räknas in. Det låter tråkigt men så är det. Marknadspriset på knappar från andra aktörer börjar på 15-20 kr/styck vid låga volymer för att sedan gravitera mot 6-8 kr/st vid högre volymer.

  • micke gunnarsson skriver:

   Tack Rikard för dina kloka tankar. Hmmm…vill ändå hålla nere priset. Hoppas på att andra saker i mitt liv kan fixa resten runtomkring:) Men kanske jag höjer 1 kr…
   Tack så länge.
   Micke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s