MVG lever vidare trots allt:-)

Jag berättade tidigare att jag nu väljer att mer eller mindre stoppa mitt MVG projekt. Tänkte att nu när man bytt betygsystem så finns det inget intresse bland våra barn att få en knapp. MEN så var inte fallet. Bara under oktober månad har jag nog delat ut över TUSEN knappar till elever jag mött då jag varit ute och föreläst. Även vuxna verkar vilja ha för att kunna ge sina barn:-) Underbart!
Har haft dock lite svårt att finansiera det hela, men så hörde ett företag av sig för ett par veckor sedan (Hallqvist.Se Network AB) och köpte ytterligare 500 knappar som jag fritt kan dela ut, så nu väljer jag att ta upp det hela igen. Har precis beställt 2000 knappar till. Jag kan liksom inte välja bort att se alla dessa elevers riv och slit efter MVG knappar för att kunna pryda sina jackor och väskor. Känns så gött att få bidra med detta till världen, att små månniskor går runt och känner sig lite FETT MVG!
Jag tänker att jag vill lämna denna jord med en känsla av att jag bidragit till att göra den en smula vackrare än den var då jag anlände:-)

Om du vill ha MVG knappar som du vill dela ut eller ge bort så kan man beställa igen via mig. Knapparna kostar 6 kr st. Jag har lagt på ca 3 kr per knapp från tillverkningspris bara så att jag kan fortsätta att dela ut gratisknappar när jag är ute. Då vet du att det blir en ny knapp för varje köpta 2 knappar…liksom…ok? 🙂
Vill du inte betala det priset så kan du säkert kontakta www.kingpin.nu och beställa direkt via dom. Det gör jag. Och det är helt ok att sno alla mina motiv. Det viktigaste för mig är att det blir ”Ett MVG till varenda unge” Om ni väljer att beställa direkt vore det kul att få reda på hur ni sprider knapparna. Då kan jag berätta om det här tex!

Jag vill köpa MVG knappar!

Vill du följa MVG projektet så ”gilla” vår FB sida🙂

Kram/Micke

Annons
Detta inlägg publicerades i Goda exempel, Pins och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s