MVG 2.0…nya knappar, mera boost!

mvg2013

Jag trodde egentligen att tiden för mina knappar och kampanjen ”MVG TILL VARENDA UNGE!” skulle vara över nu. men jag måste säga att där hade jag fel. Glädjen bland ungdomar som jag träffar ute i landet via mina föreläsningar är så stor just kring knapparna. Men jag har också fått feedback och förslag på vad som skulle stå på nya knappar. MVG är ju lite ute…eleverna snackar idag om A, om att vara älskad utan att behöva prestera, att jag skulle kunna ha saker på knapparna som jag säger på föreläsningarna osv.
Även vuxna har fortsatt att beställa knapparna till ex elever inför terminstart eller skolavslutning.

Jag har funderat mkt på det där, men tidigare i år så bestämde jag mig för att testa och fortsätta. Så numera finns det 6 olika motiv (se bilden) och jag har kört färgerna på Non Stop Tema ( godis) som en ung person tipsade mig om, KUL!

Tanken med beställningen är densamma som innan. De kostar 6 kr exkl. frakt och moms. Dessa pengar går till att finansiera alla de knappar jag delar ut till alla barn jag träffar under året, har blivit några tusen nu…Yeehaaa!! Tänk att just lite extra boost i knappform kan vara så gott:-)

Klicka här om du vill beställa!

Kram!
/Micke

Annons
Detta inlägg publicerades i Pins och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s